Гуманізація та гуманітаризація освіти як важливі чинники формування інформаційно-комунікативної культури майбутнього вихователя - Клєба, Анна Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається значимість гуманізації та гуманітаризації освіти для формування інформаційно-комунікативної культури майбутніх вихователів, обґрунтована необхідність формування гуманістично-орієнтованого вихователя у сучасному світі.