Формування художньо-естетичного смаку в молодших школярів засобами регіональної культурно-історичної спадщини - Блудова, Юлія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуті теоретичні основи формування художньо-естетичного смаку дітей молодшого шкільного віку та вплив регіональної культурно-історичної спадщини на естетичне виховання школярів.