Формування образу психолога-консультанта - Байбекова, Неля Рашидівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті висвітлюються актуальні питання процесу формування професійного образу майбутніх психологів, який відбувається в процесі фахового навчання. Тому завдання вищих навчальних закладів вбачається в тому, щоб забезпечити майбутніх психологів необхідними умовами для активізації розвитку професійної Я-концепції.