Педагогічна деонтологія як компонент інклюзивної освіти майбутніх учителів початкових класів - Акімова, Олена Михайлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проаналізовані основні аспекти інклюзивної освіти під час підготовки майбутніх учителів початкових класів. Визначені завдання інклюзивної освіти для вчителя початкової школи, суть та принципи педагогічної деонтології як компоненту інклюзивної освіти під час професійно-педагогічної підготовки майбутніх вчителів початкової школи.