Педагогіка гармонізації - Нечепоренко, Лідія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядається низка питань про гармонійний розвиток особистості та забезпечення педагогічних умов їх розв’язання. Мова йде про конкретні та вічні проблеми, розв’язання яких забезпечує співробітництво та затишок діяльності окремої людини й суспільства взагалі.