Сутність професійної компетентності вихователів ДНЗ - Шапаренко, Христина Андріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті подається порівняльний аналіз понять компетенція / компетентність. Теоретично обґрунтовується сутність професійної компетентності педагога. В основу визначення сутності професійної компетентності вихователів дошкільних навчальних закладів був покладений узагальнений аналіз певних аспектів компетентності.