Хорова творчість М. Д. Леонтовича в системі сучасної музичної освіти - Цехмістро, Ольга Валентинівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається хорова творчість М. Леонтовича та визначаються ознаки хорового стилю композитора.