Формування професійної компететності майбутніх фахівців дошкільної освіти під час проходження педагогічної практики - Івах, Світлана Михайлівна; Паласевич, Ірина Львівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті характеризується практична складова підготовки майбутніх вихователів дітей дошкільного віку; висвітлюється її мета та завдання; наголошується на її важливості у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців.