Сутність евристичного етапу творчого мислення - Гапон, Ельвіра Василівна; Гапон, Владлен Іванович; Ремзі, Ірина Владленівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті за допомогою міждисциплінарного аналогового підходу розглянута сутність евристичного етапу творчого мислення людини. З’ясовано взаємозв’язок логічного та творчого у складі універсального мислення.