Освітні технології при вивченні англійської мови - Брик, Тетяна Олександрівна; Лєбошина, Наталя Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається комплексне використання освітніх технологій в навчальному процесі. Доведено, що їх використання стимулює особистісну, інтелектуальну активність студентів, розвиває пізнавальні процеси, сприяє формуванню компетенцій, якими повинен володіти майбутній фахівець.