Використання платформи moodle для вивчення англійської мови - Бахмат, Людмила Володимирівна; Бабакіна, Оксана Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається використання платформи Moodle як віртуального навчального середовища для вивчення англійської мови, перевагами якої є вільний та безкоштовний доступ, легкість у використанні, велика кількість видів діяльності, що підвищують мотивацію та зацікавленість студентів. Значна увага приділяється особливостям роботи з платформою, пропонуються можливі рішення.