Етнічна ідентичність як підґрунтя полікультурної компетенції - Абасалієва, Оксана Миколаївна; Седих, Кіра Валеріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються основні аспекти становлення етнічної ідентичності та її роль у формуванні полікультурної компетенції.