Шляхи створення та підвищення мотивації іноземних студентів під час навчання біології на підготовчому факультеті - Левіна, Марина Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department)
У статті розглядаються деякі засоби підвищення мотивації іноземних студентів під час навчання біології, зокрема, методи семантизації фахової лексики, рольові ігри та елементи проблемного навчання. Даються практичні рекомендації з використання цих засобів.