Використання активних методів навчання англійської мови на немовних факультетах - Кобзар, Олена Іванівна; Лєшньова, Наталія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department)
У статті розглядаються форми та методи навчання англійської мови, які сприяють активізації пізнавальної діяльності студентів: проблемне навчання, рольова гра, проектний метод, «мозковий штурм», «круглий стіл». Даються практичні рекомендації з їх використання у навчальному процесі.