Основні ідеї виховання та навчання в творах Григорія Cковороди - Боченко, Ольга В’ячеславівна (Scientific notes of the pedagogical department)
В статті розглядаються основні питання виховання та навчання, які визначав Григорій Сковорода. tFragment–>старший викладач кафедри педагогіки факультету психології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна