Реформа системи випускних екзаменів у школах Великої Британії - Андрєєв, Сергій Андрійович (Scientific notes of the pedagogical department)
У статті здійснено аналіз останніх реформ системи випускних екзаменів у старших класах середніх шкіл Великої Британії шкіл на основі змін у програмі GCSE та A-Level.