Педагогічне значення слова - Нечепоренко, Лідія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department)
Про значення слова в житті людини безліч статей і книг . Суть їх полягає у визначенні безмежного значення мови й мовлення та впливу на самопочуття, особисте й громадське життя людини. Це вимагає посиленої уваги педагогів до вивчення мов у школах і вузах.