Комп’ютерна графіка в навчальному процесі як запорука підвищення рівня пізнання - Харківська, Алла Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department)
У статті розглянуто дидактичні функцій комп’ютерної графіки, можливості та резервів її застосування в навчальному процесі. Автор аналізує головні принципи застосування комп’ютерної графіки у навчанні, а також психолого-педагогічні проблеми комп’ютерного навчання.