Підготовка фахівців-картографів у Національному університеті «Львівська політехніка» - Ярема, Наталія; Голубінка, Юлія; Ястребкова, Олександра (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
У даній статті висвітлено систему підготовки майбутніх фахівців-картографів у НУ «Львівська політехніка». Перелічено завдання кафедри картографії та геопросторового моделювання на сучасному етапі. Описано основні наукові напрями кафедри. Розкрито специфіку підготовки студентів рівня «бакалавр» та рівня «магістр». Описано можливості працевлаштування випуск-ників-картографів.