Вивчення ринку праці та зайнятості населення у шкільному курсі соціально-економічної географії - Бурла, Ольга (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
У статті розглядаються особливості вивчення ринку праці та зайнятості населення у курсі «Економічна і соціальна географія» в загальноосвітніх закладах. Проведено порівняльний аналіз вивчення означеної теми у школах Молдови, Придністров’я, Росії та України. Запропоновано власний варіант вивчення понять і показників ринку праці та зайнятості населення.