Особливості та структура видання «Атлас Української Повстанської Армії» - Грицеляк, Володимир; Дикий, Ігор; Ровенчак, Іван (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
Стаття знайомить з майбутнім виданням «Атлас Української Повстанської Армії». Відзначено актуальність історичного картографування найбільш міфологізованих сторінок історії України. Проаналізовано структуру атласу, яка розкриває витоки створення УПА, збройну боротьбу, територіальну структуру, військову організацію та місця пам’яті УПА. Наведено підходи до створення Атласу, наповнення його картографічними, інформативно-текстовими та ілюстративними матеріалами. Вказано на важливість видання у триваючій інформаційній війні.