ВИКОРИСТАННЯ МЕНТАЛЬНИХ КАРТ ЯК ІННОВАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ ВИКЛАДАННЯ ГЕОГРАФІЇ - Машкіна, В.В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
Стаття присвячена дослідженню особливостей використання інноваційних засобів – ментальних карт у вивченні шкільної географії. Виокремлюються типи, області застосування ментальних карт у викладанні географії.