Конструктивно-географічні основи розвитку виноградарства у Північно-Східному лісостеповому краї України - Шуліка, Б. О. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
У статті проаналізовано результати дослідження конструктивно-географічних основ розвитку виноградарства у Північно-Східному лісостеповому краї України. Ці дані можна використати у різноманітних прогнозах для цієї місцевості, особливо для практичної діяльності з вирощування винограду. Обґрунтовано можливість успішного вирощування десятків сортів винограду та деяких інших теплолюбних культур на території Північно-Східного лісостепового краю України.