Підходи до визначення поняття "відходи" з метою ГІС-картографування - Савицька, К. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
У статті розглянуто підходи до визначення понять у галузі поводження з відходами, проаналізовано нормативну базу, визначено переваги й недоліки тлумачень понять у законах та інших нормативних документах. Запропоновано, як дані аспекти повинні враховуватись при проектуванні ГІС «Управління відходами».