Особливості вітрового режиму на території Донецької області - Решетченко, С. І.; Удовиченко, А. С. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
Досліджено річний вітровий режим на території Донецької області за період 2005-2014 рр. Проаналізовано річні та сезонні зміни напрямку вітру та його швидкості. Отримані результати можуть у подальшому використовуватися при викладанні метеорологічних дисциплін, у науково-дослідних роботах студентів.