Створення реєстру урбанонімів міст і містечок Дніпропетровщини - Журавель, Ю. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
У статті розкрито поняття про урбаноніми; розглянуто структуру реєстру даних «Урбаноніми міст і містечок Дніпропетровщини», методику та принципи його створення; наведено фрагмент реєстру, визначено перспективи розширення бази даних та її використання.