Картографування інвестиційної діяльності - Горовий, О. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
Висвітлено особливості створення та використання карт інвестиційної діяльності (ІД). Виділено територіальні рівні картографування ІД. Подано класифікацію методів картографування ІД. Побудовано схему способів картографічного зображення ІД. Запропоновано типи аналітичних карт, які відображають можливість використання різноманітних статистичних показників ІД. Представлено послідовність створення карти ІД реґіону (на прикладі Львівської області). На основі використання перелічених способів картографічного зображення побудовано карту ІД Львівської області.