Актуалізація навчальних видань: проблеми і особливості - Барладін, О. В.; Бусол, І. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
На прикладі розробок Інституту передових технологій характеризуються основні аспекти оновлення й удосконалення картографічних матеріалів.