ОЦІНКА ЯКОСТІ ВОДИ РІЧКИ УДА У МЕЖАХ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Клименко, В.Г. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 1970)
У статті представлено гідрографічну характеристику річки Уда у межах Харківської області, проаналізовано фактори формування якості води у річці та дано оцінку якості води за період 1980-2010 рр.