Інтерактивні навчальні веб-ресурси з географії на базі матеріалів Інституту передових технологій, відкритих даних та картографічної JavаScript-бібліотеки Leaflet - Dubnytskyi, Mykola; Barladin, Alexander (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 2018)
Проведено ретроспективний аналіз навчальної продукції ПрАТ «Інститут передових технологій» від етапу виключно паперових карт і атласів до етапу інтерактивних навчальних веб-ресурсів. Розглянуто особливості створення навчальних інтерактивних веб-карт за допомогою Leaflet.js. Продемонстровано різні види інтерактивних веб-карт, їх основний функціонал та можливості використання у навчальному процесі. Обґрунтовано важливість даних матеріалів в начальному процесі та перспективи їх подальшого розвитку.