Проведення загальнонаціональної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення в Україні - Opara, Vladimir; Dombrovska, Helen (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 2018)
У статті представлено теоретичний аналіз організаційних засад проведення загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення у 2018 році. Встановлено, що в Україні створено відповідні законодавчу та нормативно-правову бази щодо грошової оцінки земель. Проведення загальнонаціональної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення створить сприятливі умови для ефективного розвитку земельно-оціночних показників, сприятиме надходженню коштів до бюджету, раціональному та ефективному землекористуванню, вирішенню соціально–економічних проблем сільського населення.