Презентація як засіб відтворення ідеї - Онищенко, Марія (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
У статті розглянуто питання створення якісних комп’ютерних презентацій до наукових доповідей. На основі аналізу й узагальнення помилок дано рекомендації щодо побудови презентацій. Сформульовано основні принципи і правила вдалих презентацій, головним з яких визначено представлення правдивої інформації як історії за допомогою слайдів (малюнків). Акцентовано увагу на врахуванні законів психології, композиції, колористики, ергономіки під час підготовки презентації.