Застосування методу впорядкування об’єктів згідно з набором ознак при проведенні економіко-планувального зонування території населеного пункту - Шульган, Роман; Янчук, Олександр; Романовська, Юлія (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
Розроблено алгоритм економіко-планувального зонування із застосуванням методу впорядкування об’єктів згідно з набором ознак, який дозволяє автоматизувати такий процес. Досліджено доцільність застосування даного алгоритму на прикладі території смт Зарічне Рівненської області.