Картографування виноробної промисловості - Пересадько, Віліна; Максименко, Надія; Біла, Катерина (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
У статті розглянуто історію, тенденції і особливості розвитку виноробства. Представлені результати аналізу карт виноробних регіонів світу і прогнозних карт розвитку даної галузі. На основі розробленої карти «Виноробство» визначено тенденції розвитку виноробної промисловості по регіонах світу. Запропоновано напрями розвитку картографування виробництва і споживання вина та рекомендації щодо укладання інвентаризаційно-оцінювальних карт виноробства.