ПІДГОТОВКА УЧНІВ ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ З ГЕОГРАФІЇ З УРАХУВАННЯМ РЕЗУЛЬТАТІВ МОНІТОРИНГОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - Лунячек, В.Е.; Картун, Т.В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
У статті обґрунтовується система підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання на основі матеріалів моніторингових досліджень. Розкривається сутність їх проведення та використання результатів для удосконалення викладання географії в загальноосвітніх навчальних закладах.