СУЧАСНІ МОДЕЛІ ВИВЧЕННЯ КУРСУ «ФІЗИЧНА ГЕОГРАФІЯ УКРАЇНИ» У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Клименко, В.Г. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
У статті охарактеризовано сучасні моделі вивчення курсу «Фізична географія України» в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна. Названо вимоги до лекцій, семінарів, практичних занять, Зазначено, що для модернізації дисципліни на заочному відділенні необхідне запровадження таких інноваційних методів навчання, як онлайн-конференції, веб-лекції, вебінари, дистанційне навчання тощо.