КАРТОГРАФУВАННЯ ІНФРАСТРУКТУРНИХ МЕРЕЖ ДЛЯ ЦІЛЕЙ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ - Путренко, В.В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
У статті розглянуто напрям об’єктно-орієнтованого картографування інфраструктурних мереж для цілей управління ризиками виникнення надзвичайних ситуацій. Визначено особливості інфраструктурної мережі як об’єкта картографування, територіальні рівні картографування, моделі картографічної формалізації інфраструктурної мережі в географічних базах даних та інші аспекти геоінформаційного картографування.