Туристичний атлас Полтавської області - Прасул, Ю. І.; Кіяшко, Ю. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
Запропоновано інноваційну структуру атласу, яка базується на прийнятих підходах до класифікації туристичних ресурсів. Обґрунтовано структуру, зміст і дизайн туристичного атласу Полтавської області. Визначено особливості атласу. Запропонований туристичний атлас Полтавської області є першим комплексним виданням даної тематики на цю територію. Атлас містить інформацію про загальні умови розвитку туризму, ресурсну базу зеленого, екскурсійного, подієвого, лікувально-оздоровчого, спортивного видів туризму в розрізі адміністративних районів цієї області.