Картографування кримінологічної ситуації (на прикладі Сумської області) - Пересадько, В. А.; Орлов, Є. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
Проаналізовано світовий досвід картографування криміногенних і кримінологічних ситуацій. Описано підходи щодо формування змісту карт кримінологічної ситуації в Сумській області України. Запропоновано перелік показників і умовних позначень для відображення кримінологічної ситуації в області на електронних картах широкого використання.