Науково-дослідницький практикум екологічного спрямування магістрів-картографів - Онищенко, М. Г. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
Статтю присвячено питанням розвитку дослідницьких умінь і навичок у магістрів-картографів у рамках науково-дослідницького практикуму з картографії екологічного спрямування. Визначено види та сутність практичних робіт; представлено методичні вказівки до їх виконання. Обґрунтовано доцільність і ефективність прив’язки практикуму до конкретних наукових розвідок.