Графічне моделювання у шкільному курсі "Загальна географія" - Машкіна, В. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
Розглянуто використання графічного моделювання у курсі «Загальна географія» в 6 класі. Викладено основні прийоми використання графічних моделей. Дано характеристику розроблених графічних моделей та запропоновано методичні рекомендації для їх використання.