Оцінка якості води річки Харків у межах міста Харкова та використання цих матеріалів у вищій школі - Клименко, В. Г.; Слащова, М. В. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
У статті проаналізовано фактори формування якості води у річці Харків. Дано оцінку якості води за період 1980-2014 рр. Показано використання матеріалів статті у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна.