Використання методики побудови різницевих зображень для виявлення змін на території Мезинського національного природного парку - VolkovaiaО. О.; Balynska, M. O.; TretyakovО. S. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
У статті розглянуто результати інструментального порівняння двох різночасових космічних знімків з метою виявлення та систематизації змін підстильної поверхні (ландшафту, землекористування, забудови і тощо), які сталися на території Мезинського національного природного парку за 18 років (1989–2007 р.р.).