Геоінформаційний аналіз спеціалізації сільського господарства регіону (на прикладі Львівської області) - Сергєєва, Н. П. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
Розглянуто методику створення тематичної бази даних «Спеціалізація сільського господарства Львівської області», проведено необхідні обчислення показників, які характеризують спеціалізацію досліджуваного регіону. Показано можливості геоінформаційного аналізу засобами сучасних географічних інформаційних систем на основі здійснення операцій селекції, побудови та аналізу картографічних моделей.