Особливості ґрунтозахисного картографування Молдови із застосуванням комп’ютерних технологій - Kuharuk, E. S.; Corman, Iu. Kh. (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії)
Ґрунтозахисне картографування відображає особливості взаємодії суміжних спеціальностей і дає можливість аналізу та інформаційного забезпечення проектування заходів із захисту ґрунтів від ерозії в умовах усклад- неного рельєфу. Запропоновано використання комп’ютерної технології для комплексного планування ґрун- тозахисних заходів.