Змістові особливості викладання географії в науково-педагогічному проекті «Інтелект України» - Svir, Natalia (Проблеми безперервної географічної освіти і картографії, 2018)
У статті розкриваються пошуки, досягнення та перспективи реалізації програми науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Аналізуються можливості використання світового досвіду роботи з академічно здібними та обдарованими учнями на засадах меритократичної освіти. Проілюстровано змістові особливості викладання географії у проектних класах. Розглянуто процес упровадження навчального та навчально-методичного забезпечення, зокрема зошитів із друкованою основою, створеного під час реалізації проекту.