ПРО ПРАВОВУ ПРИРОДУ ПРОВАДЖЕНЬ ЩОДО ВСТАНОВЛЕННЯ ТАРИФІВ НА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ - Яковлєв, П.О. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті розглядається проблема визначення правової природи провадження щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги. Показано, що це провадження не може бути віднесене до жодного відомого виду адміністративних проваджень. Доводиться, що провадження щодо встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги має ознаки одночасно адміністративного правотворчого та адміністративного правозастосовного провадження. Запропоновано його виділення в окремий вид адміністративних проваджень.Ключові слова: житлово-комунальні послуги, тарифи на житлово-комунальні послуги, адміністративне провадження, адміністративне правотворче провадження, адміністративне правозастосовне провадження.