КЛАСИФІКАЦІЯ ЗАГАЛЬНИХ ПРИНЦИПІВ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІВ ВИКОНАВЧОЇ ВЛАДИ В УКРАЇНІ - Пилаєва, В.М. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: Стаття присвячена визначенню місця та сутності загальних принципів діяльності органів виконавчої влади в системі принципів діяльності органів виконавчої влади в Україні. Було проаналізовано наукові підходи до класифікації загальних принципів діяльності органів виконавчої влади. Надана власна класифікація загальних принципів діяльності органів виконавчої влади в Україні. Крім того, в статті знайшли своє відображення головні проблеми сучасної вітчизняної науки та практики правового регулювання загальних принципів діяльності виконавчої влади в Україні.Ключові слова: загальні принципи, класифікація, система принципів, діяльність органів виконавчої влади, організаційна структура органів виконавчої влади, державне управління, конституційно-правові принципи, принципи адміністративного права, принципи ефективного врядування, «Good Governance».