СПОСОБИ ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНІВ У СФЕРІ ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ - Меденцев, А.М. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті наведені типові способи вчинення злочинів у сфері державних закупівель, підкреслено їх значимість для кваліфікації дій винних осіб при відкритті кримінальних проваджень. Визначено зв'язок способів з суб’єктами злочинів та іншими елементами їх криміналістичної характеристики.Ключові слова: злочини у сфері державних закупівель, бюджетні кошти, конкурсні торги,  способи злочинів.