ПРИНЦИПИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ В УКРАЇНІ - Григорян, М.Р. (The Journal of V. N. Karazin Kharkiv National University. Series Law, 2016)
Анотація: У статті розроблені принципи соціального забезпечення державних службовців в Україні. Розкрито їх зміст з урахуванням особливостей законодавства про державну службу. Зазначено, що законодавче визначення та застосування принципів соціального забезпечення державних службовців сприятиме стабільності та престижності державної служби України.Ключові слова: правовий статус, соціальне забезпечення, принципи соціального забезпечення, державна служба, державні службовці.